Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Zelený Dům I s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Zelený Dům I s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSSRSS

Aktuality

17. 11. 2017

Veselé úterky s limuzínou

Vyuzijte veselych uterku, kdy mate moznost pronajmu limuziny jen za 1690,-/ hodinu. Sledujte nas Facebook na strankach Party limuzina Praha Vyuzijte moznost obcerstveni primo na palube limuziny. Nabizime: - Bohemia sekt za 400,- - Prosecco za 500,- - vybrana francouzska vina za 1000,- - lahev Jack Daniels za 1000,- - pivo Pilsner Urquell za 60,- - voda Evian/ Vitel za 40,-
15. 11. 2017

Nové www stránky - Obytný automobil

PRONÁJEM OBYTNÝCH VOZŮ Vydejte se na dovolenou nebo třeba jen na víkend s našimi luxusními obytnými vozy. Zažijte volnost a nezávislost na cestách s našimi obytnými vozy, které nabízí ubytování s veškerým komfortem, na jaký jste zvyklí z domova.

Archiv aktualit

Věděli jste že...

Tento měsíc ke každé akci SEKT ZDARMA!!!

Svatební den je jedním z nejkrásnějších dnů v životě nevěsty. Pro tento slavnostní svatební den Vám rádi zajistíme dopravu pro nevěstu, ženicha, rodiče a další svatebčany. Po celou dobu se o Vás bude starat náš profesionálně vyškolený řidič ve společenském oděvu, který je školený pro jízdu ve svatební koloně automobilů...

 


777 018 810


© 2018, Zelený Dům I s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing